Webmail support

De OHos webmail is een extra service voor alle klanten met een webhosting account.

Identiteit
Voor u mail gaat verzenden met de webmail doet u er verstandig aan om te controleren of uw e-mailadres en naam correct zijn ingevuld. Hiervoor klikt u rechtsboven op "Instellingen" en vervolgens op het tabblad "Identiteiten".

Vormgeving
U kunt gebruik maken van de nieuwe vormgeving met de naam "larry". Hiervoor klikt u rechtsboven op "Instellingen" en vervolgens indien nodig op het tabblad "Instellingen". Kies daarna in de linker kolom de sectie "Gebruikersinterface", dan kunt u daarna rechts de "Interfacestijl" kiezen.

Internet Explorer
Het staat een ieder uiteraard vrij de webbrowser van zijn of haar eigen keuze te gebruiken, maar feit is dat de browser van Microsoft, Internet Explorer, vreemde effecten kan geven bij het werken in de webmail. Ervaart u problemen in het gebruik van de webmail en gebruikt u Internet Explorer, probeert u dan in eerste instantie een andere browser.

Overige functies
Voor het aanmaken en beheren van mailboxen, aliassen en afwezigheidsberichten, moet u hierboven inloggen met uw OHos account en kiezen voor "E-mailinstellingen" in het menu "Functies voor klanten"